ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - Ο ΓEΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ κ' Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΠΑΝ:


ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ: "NA ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ."

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ:
"ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΘΑ' ΝΕΡΓΗΣΩ ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΜΟΥΝ"

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΑΚΡΑΙΟ"

Ο ΝΙΤΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και έχη καταπολεμηθεί τόσο πολύ απο τόσο πολλούς λαούς, οι οποιοι δεν προσέφεραν τίποτα εις αυτήν"
F. Nizsche

14/2/09

Αυτονόμηση της Κρήτης


Μία ιδέα που καλλιεργείται εδώ και χρόνια μέσα στην Κρήτη από τους ίδιους τους Κρητικούς, μέσα από συνάξεις, παραδοσιακά πανηγύρια κ.λ.π., μία ιδέα περί της αυτάρκειας και οικονομικής αυτοτέλειας των Κρητικών, μία ιδέα που έχει διαποτίσει το μεδούλι πολλών ντόπιων κατοίκων, αποτελεί τον νέο μεγάλο κίνδυνο του…κοντινού μέλλοντος για την χώρα μας.
Η Κρήτη μέσα από τις αντιλήψεις πολλών κατοίκων της, άρχισε πια να ζητάει την ανεξαρτητοποίησή της από την Ελλάδα. Ήδη έχει έτοιμη και την δική της σημαία!!!
Κι αν όλα αυτά φαντάζουν ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, δεν έχει κανείς παρά να κατέβει στην Κρήτη και να δει από κοντά το κλίμα που επικρατεί.
Η Κρήτη θεωρείτο ανέκαθεν ως λεβεντογέννα, ανυπότακτη, αδούλωτη. Η αίσθηση της αυτάρκειας, της ανεξάρτητης οικονομικής ευμάρειας, του φυσικού της πλούτου και της δύναμής της, διαποτίζει τον νου και την ψυχή των Κρητών, αιώνες τώρα. Ο ανεξάρτητος Μινωϊκός πολιτισμός, ο οποίος υποχρέωνε την Αθήνα να καταβάλει λύτρα και να στέλνει στον βωμό της θυσίας νέα παιδιά, δείχνει την δύναμη των Κρητών από τα βάθη της ιστορίας.
Η Κρήτη που έμεινε στην ιστορία ως μνημείο ανδρείας και αντίστασης στους Τούρκους και στους Γερμανούς, αποτελεί ξεχωριστό σημείο αναφοράς στην ιστορία του Ελληνισμού.
Οι Κρητικοί λοιπόν, αισθανόμενοι ως αυτοτελείς, αυτάρκεις, άρχισαν ήδη να μιλούν για ανεξαρτησία κι αυτονομία από τον κυρίως κορμό της Ελλάδος.
«Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε περισσότερο στο Ελληνικό κράτος ως φορολογούμενοι, μπορούμε να ζήσουμε και μόνοι μας. Έχουμε την δύναμη. Παράγουμε τα πάντα. Είμαστε αυτοτελείς. Λάδι, μπανάνες κι όλα τα είδη».
Ας συζητήσει κάποιος με πολλούς Κρητικούς και θα καταλάβει τι συντελείται εδώ και χρόνια στο νησί μας και πώς μέρα με την μέρα διογκώνεται αυτή η αντίληψη:
Η Κρήτη ζητάει την αυτονομία της. Η σημαία της Κρήτης με το κόκκινο αστέρι, τοποθετημένο πάνω αριστερά, σε γαλανόλευκο σταυρό, αποτελεί το μήνυμα για τον κίνδυνο που επέρχεται. Ένας κίνδυνος μεγάλος, για τον οποίο αν κρατήσουμε στάση παρόμοια με αυτή των Σκοπίων ή της Θράκης, κρύβοντας δηλαδή την πραγματικότητα κάτω από το χαλί, η διάλυση της Ελλάδος σε μικρά κομματάκια, θα επέλθει ως αναπότρεπτο μοιραίο!
ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ!
Η διάλυση της Ελλάδος, κατά τα πρότυπα της διάλυσης της Σοβιετικής Ένωσης και της Γιουγκοσλαβίας, είναι ο μεγάλος στόχος των ΗΠΑ. Πολλά μικρά, κρατίδια-προτεκτοράτα της Αμερικής, είναι η επιδίωξη των ανθρώπων του Αμερικανικού πενταγώνου. Και βεβαίως ο πρωταρχικός τους στόχος είναι η Κρήτη, εκεί όπου έχουν την βάση της Σούδας, μέσω της οποίας μπορούν να ελέγξουν και την Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. Αντιαεροπορικοί πύραυλοι από την Σούδα, μπορούν να ελέγχουν και να στοχεύουν ό,τι υπάρχει από το Γιβραλτάρ έως την Ερυθρά θάλασσα, την Μαύρη Θάλασσα, τον Καύκασο και την Μέση Ανατολή. Είναι το πιο σημαντικό σημείο σε όλη την Ευρώπη για την Αμερική, το οποίο μπορούν να το αξιοποιήσει στο έπακρο και με την απόλυτη άνεσή της, μόνον εφόσον η Κρήτη ευρίσκεται στον δικό της έλεγχο.

Κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί από την ώρα που η Κρήτη ανεξαρτητοποιηθεί ως κράτος!!!
Η καλλιέργεια ήδη έχει γίνει, η σπορά μπαίνει από τους ίδιους τους Κρήτες εδώ και 12 χρόνια περίπου. Ήδη μιλούν για αυτόνομη Κρήτη οι ίδιοι οι κάτοικοι του νησιού. Τα δυσβάσταχτα φορολογικά μέτρα Αλογοσκούφη αποτελούν βούτυρο στο ψωμί των επιχειρημάτων τους. Η επίδειξη δύναμης των…Ζωνιανών απέναντι στους Νόμους του Κράτους, δείχνει την πρόθεση πολλών Κρητικών να πάρουν με όπλα και πυγμή αυτό που ζητούν.
Η σημαία της Κρήτης που κυκλοφορεί ευρέως πια ακόμη και σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, σε πανηγύρια κ.λ.π. δείχνει την έλευση του κινδύνου.
Η Αμερική βάζει τα θεμέλια ενός επερχόμενου σεισμού για την χώρα μας. Και μάλλον δεν θα είναι ο μόνος. Ήδη μερικοί Κερκυραίοι βγήκαν και ζητούν και αυτοί…αυτονομία!!!
Κάποιοι καλλιεργούν επιδέξια τον εμφύλιο αλληλοσπαραγμό και την διάλυση του Ελληνικού κράτους

Πηγή :Απο Τράπεζα Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(ΕΛΛΗΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ - ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ).


(ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΟΥ - ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΥΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ - ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΔΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ)

ΘΥΜΙΣΟΥ

"ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ"
- "ΟΧΙ" - "ΑΕΡΑ" - "Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ" - "MΩΛΟΝ ΛΑΒΕ"


Περιγραφή: Πατρίς, να μακαρίζης όλους τους Έλληνες, ότι θυσιάστηκαν δια σένα να σ΄ αναστήσουνε, να ξαναειπωθής άλλη μίαν φορά ελεύτερη πατρίδα, οπού ήσουνε χαμένη και σβυσμένη από τον κατάλογον των εθνών. Όλους αυτούς να τους μακαρίζης. Όμως να θυμάσαι και να λαμπρύνεις εκείνους οπού πρωτοθυσιάστηκαν εις την Αλαμάνα, πολεμώντας με τόση δύναμη Τούρκων, κ΄ εκείνους οπού αποφασίστηκαν και κλείστηκαν σε μίαν μαντρούλα με πλίθες, αδύνατη, εις το χάνι της Γραβιάς, κ΄ εκείνους οπού λιώσανε τόση Τουρκιά και πασσάδες εις τα Βασιλικά, και εκείνους οπού αγωνίστηκαν σαν λιοντάρια εις την Λαγκάδα του Μακρυνόρου. Απόσπασμα από τα απομνημονεύματα του Στρατηγού Μακρυγιάννη. Αφιερωμένη σε όλες τις Ηρωίδες και όλους τους Ήρωες του ΄21, που πρόσφεραν την ζωή τους και την περιουσία τους για την Λευτεριά! Αφιερωμένη στους φίλους μας, που δεν είναι πια κοντά μας!