ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - Ο ΓEΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ κ' Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΠΑΝ:


ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ: "NA ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ."

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ:
"ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΘΑ' ΝΕΡΓΗΣΩ ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΜΟΥΝ"

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΑΚΡΑΙΟ"

Ο ΝΙΤΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και έχη καταπολεμηθεί τόσο πολύ απο τόσο πολλούς λαούς, οι οποιοι δεν προσέφεραν τίποτα εις αυτήν"
F. Nizsche

5/10/10

Bρέθηκε κενό ασφαλείας στην καρδιά της Τουρκικής αεράμυνας ή το στήσαν επίτηδεςνα μας δοκιμάσουν;

Βρέθηκε τυχαία η Μαύρη τρύπα στην καρδιά της Τουρκικής αεράμυνας ή μας δοκιμάζουν;

  
Aυτό που απαγορεύεται ρητά στους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας, η παραβίαση του ΕΕΧ της Τουρκίας, το έκανε στις 23 Ιουλίου ο πιλότος ενός ρωσικού πυροσβεστικού ελικοπτέρου και όχι στιγμιαία ή για ένα λεπτό αλλά για δώδεκα (!) ολόκληρα λεπτά πέταξε εντός του εθνικού εναέριου χώρου της Τουρκίας, χωρίς να φοβηθεί τα τουρκικά μαχητικά, τα οποία έτσι ή αλλιώς δεν απογειώθηκαν! «Είναι σαφές» αναφέρει αξιωματικός του ΓΕΕΘΑ «ότι το τουρκικό σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης αιφνιδιάστηκε προφανώς λόγω της πορείας που ακολούθησε το ελικόπτερο. Προφανώς ο πιλότος ήθελε να εξοικονομήσει καύσιμα και δεν δίστασε “να βάλει το κεφάλι του στο στόμα του λύκου”».
Το ρωσικό ελικόπτερο έφυγε από το Διδυμότειχο με κατεύθυνση  την Μυτιλήνη όπου είχε πάρει εντολή να σπεύσει για την κατάσβεση πυρκαγιάς.
Ακολουθώντας πορεία νοτιοανατολική πέρασε από τα βόρεια του Τσανάκαλε (!), δηλαδή από την «καρδιά» της τουρκικής αεράμυνας αφού από εκεί ξεκινάει ο νοητός αεροδιάδρομος από τα δυτικά για την Κωνσταντινούπολη και πέταξε δώδεκα ολόκληρα λεπτά εντός της τουρκικής αεράμυνας, πριν φτάσει στην Μυτιλήνη και συμμετάσχει στις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς.
Για την ιστορία, η παρουσία του ελικόπτερου, είχε καθοριστικά αποτελέσματα στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.
«Φαίνεται ότι τυχαία αποκαλύφθηκε μια μαύρη τρύπα στην τουρκική αεράμυνα, αφού κανείς δεν περίμενε ότι από την περιοχή του Έβρου θα μπορούσε εναέριο μέσο να διατρήσει σχεδόν κάθετα την «ομπρέλα» προστασίας των Στενών», σημείωνε αξιωματικός της Αεροπορίας» στο defencenet.gr.
Για το θέμα ενημέρωθηκε από το τουρκικό ΓΕΕΘΑ το υπουργείο Εξωτερικών της γείτονος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(ΕΛΛΗΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ - ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ).


(ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΟΥ - ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΥΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ - ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΔΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ)

ΘΥΜΙΣΟΥ

"ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ"
- "ΟΧΙ" - "ΑΕΡΑ" - "Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ" - "MΩΛΟΝ ΛΑΒΕ"


Περιγραφή: Πατρίς, να μακαρίζης όλους τους Έλληνες, ότι θυσιάστηκαν δια σένα να σ΄ αναστήσουνε, να ξαναειπωθής άλλη μίαν φορά ελεύτερη πατρίδα, οπού ήσουνε χαμένη και σβυσμένη από τον κατάλογον των εθνών. Όλους αυτούς να τους μακαρίζης. Όμως να θυμάσαι και να λαμπρύνεις εκείνους οπού πρωτοθυσιάστηκαν εις την Αλαμάνα, πολεμώντας με τόση δύναμη Τούρκων, κ΄ εκείνους οπού αποφασίστηκαν και κλείστηκαν σε μίαν μαντρούλα με πλίθες, αδύνατη, εις το χάνι της Γραβιάς, κ΄ εκείνους οπού λιώσανε τόση Τουρκιά και πασσάδες εις τα Βασιλικά, και εκείνους οπού αγωνίστηκαν σαν λιοντάρια εις την Λαγκάδα του Μακρυνόρου. Απόσπασμα από τα απομνημονεύματα του Στρατηγού Μακρυγιάννη. Αφιερωμένη σε όλες τις Ηρωίδες και όλους τους Ήρωες του ΄21, που πρόσφεραν την ζωή τους και την περιουσία τους για την Λευτεριά! Αφιερωμένη στους φίλους μας, που δεν είναι πια κοντά μας!