ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - Ο ΓEΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ κ' Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΠΑΝ:


ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ: "NA ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ."

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ:
"ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΘΑ' ΝΕΡΓΗΣΩ ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΜΟΥΝ"

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΑΚΡΑΙΟ"

Ο ΝΙΤΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και έχη καταπολεμηθεί τόσο πολύ απο τόσο πολλούς λαούς, οι οποιοι δεν προσέφεραν τίποτα εις αυτήν"
F. Nizsche

6/10/10

(05-10-2010) ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Ο ΤΟΥΡΚΟ-ΧΟΥΝΤΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ 
ΕΦΑΓΕ ΣΙΧΤΗΡ ΦΙΡΜΑΝ 
4.800€ ΠΡΟΣΤ (Χ5) ΕΦΗΜ=24.000
ΑΠΟ ΓΙΟΥΡΟΑΦΕΝΤΙΜ ΔΙΚΑΣΤΗ.  ΑΑΑΑΧ!!!! ΤΑΜΑΜ!!!!Η Τουρκία καταδικάστηκε σήμερα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επειδή ανέστειλε την κυκλοφορία πολλών εφημερίδων με την κατηγορία ότι υποστηρίζουν μία τρομοκρατική οργάνωση. Ο Ερντάλ Ολμέζ και ο Αλί Τουργκάι, υπεύθυνοι πέντε εφημερίδων που εκδίδονται στην Τουρκία, κατέφυγαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο μετά την αναστολή έκδοσης των εφημερίδων τους για ένα μήνα στο χρονικό διάστημα από τις 8 Οκτωβρίου 2008 έως τις 14 Μαρτίου 2009, με βάση έναν τουρκικό νόμο για την πρόληψη της τρομοκρατίας.

Η τουρκική δικαιοσύνη κατηγορούσε τις εφημερίδες ότι έκαναν προπαγάνδα υπέρ της αντάρτικης οργάνωσης PKK (Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν) και ότι επιδοκίμαζαν εγκληματικές πράξεις που διέπρατταν τα μέλη της.

Οι δύο υπεύθυνοι των εφημερίδων, που είχαν διωχθεί από την τουρκική δικαιοσύνη, κατήγγειλαν ότι η διάρκεια της αναστολής της έκδοσης παραβίαζε την ελευθερία έκφρασής τους και ισοδυναμούσε με λογοκρισία.

Οι ευρωπαίοι δικαστές έκριναν ότι η αναστολή της έκδοσης μίας εφημερίδας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα προχωρά πέρα από τους περιοριστικούς όρους που προβλέπονται σε μία δημοκρατική κοινωνία και ισοδυναμεί με λογοκρισία.

Το δικαστήριο επεδίκασε 4.800 ευρώ στους ενάγοντες. 

[Πηγή]:  www.i-reportergr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(ΕΛΛΗΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ - ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ).


(ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΟΥ - ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΥΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ - ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΔΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ)

ΘΥΜΙΣΟΥ

"ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ"
- "ΟΧΙ" - "ΑΕΡΑ" - "Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ" - "MΩΛΟΝ ΛΑΒΕ"


Περιγραφή: Πατρίς, να μακαρίζης όλους τους Έλληνες, ότι θυσιάστηκαν δια σένα να σ΄ αναστήσουνε, να ξαναειπωθής άλλη μίαν φορά ελεύτερη πατρίδα, οπού ήσουνε χαμένη και σβυσμένη από τον κατάλογον των εθνών. Όλους αυτούς να τους μακαρίζης. Όμως να θυμάσαι και να λαμπρύνεις εκείνους οπού πρωτοθυσιάστηκαν εις την Αλαμάνα, πολεμώντας με τόση δύναμη Τούρκων, κ΄ εκείνους οπού αποφασίστηκαν και κλείστηκαν σε μίαν μαντρούλα με πλίθες, αδύνατη, εις το χάνι της Γραβιάς, κ΄ εκείνους οπού λιώσανε τόση Τουρκιά και πασσάδες εις τα Βασιλικά, και εκείνους οπού αγωνίστηκαν σαν λιοντάρια εις την Λαγκάδα του Μακρυνόρου. Απόσπασμα από τα απομνημονεύματα του Στρατηγού Μακρυγιάννη. Αφιερωμένη σε όλες τις Ηρωίδες και όλους τους Ήρωες του ΄21, που πρόσφεραν την ζωή τους και την περιουσία τους για την Λευτεριά! Αφιερωμένη στους φίλους μας, που δεν είναι πια κοντά μας!