ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - Ο ΓEΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ κ' Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΠΑΝ:


ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ: "NA ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ."

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ:
"ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΘΑ' ΝΕΡΓΗΣΩ ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΜΟΥΝ"

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΑΚΡΑΙΟ"

Ο ΝΙΤΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και έχη καταπολεμηθεί τόσο πολύ απο τόσο πολλούς λαούς, οι οποιοι δεν προσέφεραν τίποτα εις αυτήν"
F. Nizsche

10/6/10

Ένα εκατομμύριο εκατόν είκοσι χιλιάδες ευρώ για το site της βουλής......!!!

Ένα εκατομμύριο εκατόν είκοσι χιλιάδες ευρώ 

(1.120.000 ευρώ)


Πόσο μπορεί να κοστίσει η δημιουργία ενός site; Όταν πρόκειται για την ιστοσελίδα της βουλής, ένα εκατομμύριο εκατόν είκοσι χιλιάδες ευρώ!!!  (1.120.000 ευρώ)!!! Όσοι βέβαια γνωρίζουν τα δεδομένα της αγοράς είναι αδύνατον να τo πιστέψουν.
Είναι δυνατόν να έδωσε κάποιος ένα εκατομμύριο ευρώ για ένα site;

Το θέμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από επιστολή του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου στον βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκο Βελόπουλο, που δημοσίευσε η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα». Σύμφωνα με την επιστολή, το 80% του ποσού καλύφθηκε από κοινοτικά κονδύλια και το 20% από εθνικούς πόρους. Το ποσό δόθηκε επί προεδρίας Δημήτρη Σιούφα. Στο http://yeep.parliament.gr/ μπορείτε να βρείτε την ξεκαρδιστική προκύρυξη (275 σελίδων!) στην οποία προσπαθούν να μας εξηγήσουν πως την συγκεκριμένη ιστοσελλίδα η οποία δεν κοστίζει ούτε 20.000 ευρώ το ανώτερο δυνατόν, αυτοί κατάφεραν και την κατασκεύασαν με το ποσό μαμούθ του ενός εκατομυρίου.
Αν είναι δυνατόν...... 

Εσείς βέβαια αποφασίζεται αν πρόκειται για κλοπή, σκάνδαλο Εθνοπατέρων εγνωσμένου κύρους, ή απλώς πρόκειται για διαφορετική οπτική και αντίληψη των δυσκολιών της ζωής. 

Όλα αυτά βέβαια την ίδια στιγμή που η Ελλάδα οδεύει προς χρεοκοπία.

Κάτι τέτοια τεχνάσματα κάνουν πιο επιτακτική την ανάγκη να λογοδοτήσουν επιτέλους όλοι όσοι διαχειρίζονταν και διαχειρίζονται τα χρήματα του ελληνικού λαού με επιπόλαιο για να μη πώ με επικίνδυνο τρόπο .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(ΕΛΛΗΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ - ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ).


(ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΟΥ - ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΥΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ - ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΔΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ)

ΘΥΜΙΣΟΥ

"ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ"
- "ΟΧΙ" - "ΑΕΡΑ" - "Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ" - "MΩΛΟΝ ΛΑΒΕ"


Περιγραφή: Πατρίς, να μακαρίζης όλους τους Έλληνες, ότι θυσιάστηκαν δια σένα να σ΄ αναστήσουνε, να ξαναειπωθής άλλη μίαν φορά ελεύτερη πατρίδα, οπού ήσουνε χαμένη και σβυσμένη από τον κατάλογον των εθνών. Όλους αυτούς να τους μακαρίζης. Όμως να θυμάσαι και να λαμπρύνεις εκείνους οπού πρωτοθυσιάστηκαν εις την Αλαμάνα, πολεμώντας με τόση δύναμη Τούρκων, κ΄ εκείνους οπού αποφασίστηκαν και κλείστηκαν σε μίαν μαντρούλα με πλίθες, αδύνατη, εις το χάνι της Γραβιάς, κ΄ εκείνους οπού λιώσανε τόση Τουρκιά και πασσάδες εις τα Βασιλικά, και εκείνους οπού αγωνίστηκαν σαν λιοντάρια εις την Λαγκάδα του Μακρυνόρου. Απόσπασμα από τα απομνημονεύματα του Στρατηγού Μακρυγιάννη. Αφιερωμένη σε όλες τις Ηρωίδες και όλους τους Ήρωες του ΄21, που πρόσφεραν την ζωή τους και την περιουσία τους για την Λευτεριά! Αφιερωμένη στους φίλους μας, που δεν είναι πια κοντά μας!