ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - Ο ΓEΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ κ' Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΠΑΝ:


ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ: "NA ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ."

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ:
"ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΘΑ' ΝΕΡΓΗΣΩ ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΜΟΥΝ"

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΑΚΡΑΙΟ"

Ο ΝΙΤΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και έχη καταπολεμηθεί τόσο πολύ απο τόσο πολλούς λαούς, οι οποιοι δεν προσέφεραν τίποτα εις αυτήν"
F. Nizsche

1/10/09

Η Τουρκία έχει ξεσαλώσει επικίνδυνα

Η Τουρκία «γκριζάρει» μεγάλες περιοχές

Απαιτεί μόνο με δική της άδεια θα γίνονται

Ελληνικές ασκήσεις και επιχειρήσεις διάσωσης

Τραβάει άσχημα το σχοινί η Άγκυρα, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, απαιτώντας από την Ελλάδα να «αποστρατιωτικοποιήσει» μεγάλες περιοχές του Αιγαίου και στην ουσία να αποδεχθεί η Αθήνα την επικυριαρχία της Τουρκίας στις περιοχές αυτές!
Η κλιμάκωση αυτή είναι πρωτόγνωρη και ξεσκεπάζει τις διαθέσεις της Άγκυρας για το Αιγαίο και για τις πραγματικές σχέσεις που επιδιώκει η Άγκυρα να έχει με την Ελλάδα. Μεγάλες θαλάσσιες περιοχές απαιτεί να πάρει υπό τον έλεγχό της, «γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της» συμφωνίες τις οποίες έχει υπογράψει και που έχει αποδεχθεί η Άγκυρα πριν από έναν σχεδόν αιώνα. Προκαλεί έτσι την Ελλάδα, η οποία τελεί υπό το καθεστώς της μερικής ακυβερνησίας και αυτό που στην ουσία κάνει, είναι να «γκριζάρει» όχι κάποια βραχονησίδα, αλλά ολόκληρες θαλάσσιες περιοχές (στις οποίες έχουν καταγραφεί πολύ υψηλά πετρελαϊκά κοιτάσματα…).
Η αλλαγή τακτικής της Άγκυρας, που λειτουργεί πλέον ως κλέφτης, αλλά και ως «νταβατζής», είναι λογική απόρροια της ήπιας πολιτικής χαμηλών τόνων που είχε εφαρμόσει η κυρία Μπακογιάννη. Μάλιστα η τουρκική αυτή ενέργεια θεωρείται ως προάγγελος άλλων μεγαλύτερων απαιτήσεων που δεν μπορούν παρά να οδηγήσουν στην δημιουργία κάποιου εκτεταμένου θερμού επεισοδίου. Και ο κίνδυνος για «θερμό επεισόδιο» θα αυξάνεται, όσο η Τουρκία απομακρύνεται από το ενδεχόμενο της ένταξής της στην Ευρωπαϊκής Ένωση, αλλά και για όσο διάστημα η εξωτερική πολιτική της χώρας μας θα συνεχίσει να λειτουργεί υπό το καθεστώς των χαμηλών τόνων.
Πληροφορίες, αναφέρουν πως οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας γνώριζαν πως θα υπάρξει η συγκεκριμένη ενέργεια από την Άγκυρα και φρόντισαν να ενημερώσουν εγκαίρως την πολιτική αλλά και την στρατιωτική ηγεσία. Από προχθές έχουν δοθεί διαταγές μετακίνησης ισχυρότατων στρατιωτικών δυνάμεων στον ποταμό Έβρο, ενώ οι στρατιωτικές μονάδες στα ελληνικά νησιά τελούν υπό το καθεστώς άμεσης επαγρύπνησης…


Η συνέχεια εδώ


[Υ/Γ]: Έλληνα πατριώτη θα αφήσεις την Ελλάδα με την ψήφο σου στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ των Ιμίων να ξαναχειριστούν τυχόν μελοντικές κρίσεις;
Είσαι διατεθειμένος να ξανακατεβάσεις το κεφάλι και να δεχτείς άλλες τέτοιες προσβολές;
Ήρθε ο καιρός εσύ αποφασίζεις....
"ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΝΕΤΑ - ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ - ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΟΥ "
ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(ΕΛΛΗΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ - ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ).


(ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΟΥ - ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΥΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ - ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΔΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ)

ΘΥΜΙΣΟΥ

"ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ"
- "ΟΧΙ" - "ΑΕΡΑ" - "Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ" - "MΩΛΟΝ ΛΑΒΕ"


Περιγραφή: Πατρίς, να μακαρίζης όλους τους Έλληνες, ότι θυσιάστηκαν δια σένα να σ΄ αναστήσουνε, να ξαναειπωθής άλλη μίαν φορά ελεύτερη πατρίδα, οπού ήσουνε χαμένη και σβυσμένη από τον κατάλογον των εθνών. Όλους αυτούς να τους μακαρίζης. Όμως να θυμάσαι και να λαμπρύνεις εκείνους οπού πρωτοθυσιάστηκαν εις την Αλαμάνα, πολεμώντας με τόση δύναμη Τούρκων, κ΄ εκείνους οπού αποφασίστηκαν και κλείστηκαν σε μίαν μαντρούλα με πλίθες, αδύνατη, εις το χάνι της Γραβιάς, κ΄ εκείνους οπού λιώσανε τόση Τουρκιά και πασσάδες εις τα Βασιλικά, και εκείνους οπού αγωνίστηκαν σαν λιοντάρια εις την Λαγκάδα του Μακρυνόρου. Απόσπασμα από τα απομνημονεύματα του Στρατηγού Μακρυγιάννη. Αφιερωμένη σε όλες τις Ηρωίδες και όλους τους Ήρωες του ΄21, που πρόσφεραν την ζωή τους και την περιουσία τους για την Λευτεριά! Αφιερωμένη στους φίλους μας, που δεν είναι πια κοντά μας!