ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - Ο ΓEΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ κ' Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΠΑΝ:


ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ: "NA ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ."

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ:
"ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΘΑ' ΝΕΡΓΗΣΩ ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΜΟΥΝ"

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΑΚΡΑΙΟ"

Ο ΝΙΤΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και έχη καταπολεμηθεί τόσο πολύ απο τόσο πολλούς λαούς, οι οποιοι δεν προσέφεραν τίποτα εις αυτήν"
F. Nizsche

26/9/09

ΑΚΡΑΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;



Ένα ακόμα μεγάλο μπράβο στον Αρχηγό του ΛΑ.Ο.Σ 
κ. Καρατζαφέρη για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ...




Δωρεά ύψους 20.000 ευρώ δεσμεύθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης να δώσει στο ίδρυμα «Φάρος Τυφλών», το οποίο επισκέφθηκε την Πέμπτη, συνοδευόμενος από τη βουλευτή του κόμματος Δήμητρα Αράπογλου.
Δωρεά ύψους 20.000 ευρώ δεσμεύθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης να δώσει στο ίδρυμα «Φάρος Τυφλών», το οποίο επισκέφθηκε την Πέμπτη, συνοδευόμενος από τη βουλευτή του κόμματος Δήμητρα Αράπογλου. Μιλώντας με τον πρόεδρο του «Φάρου», ο κ. Καρατζαφέρης στάθηκε στη συμβολή της κας. Αράπογλου στα θέματα που απασχολούν τα άτομα με προβλήματα όρασης. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με αυτά τα ζητήματα και για το λόγο ότι «είχα και εγώ ένα πρόβλημα με τον γιο μου, το Γιάννη, που γεννήθηκε μόλις 5,5 μηνών και παρουσίασε κάποια προβλήματα». Επίσης δεσμεύθηκε ο ΛΑΟΣ να κάνει 20 διαφημίσεις λιγότερες στην τηλεόραση, εξοικονομώντας 20.000 ευρώ, τα οποία θα δώσει στο «Φάρο». «Η στέρηση της όρασης δεν σημαίνει και στέρηση ζωής», υπογράμμισε ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια αστέρια, ο Ray Charles, ήταν τυφλός. Μεγάλοι καλλιτέχνες οι οποίοι είχαν αναπτύξει ένα εξαιρετικό μουσικό ταλέντο και άλλες μεγάλες παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες. Το θέμα είναι ότι πρέπει κανείς να πεισμώνει απέναντι στην ατυχία και να δείχνει τι μπορεί να κάνει. Μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά, αυτό είναι και το νόημα της επισκέψεώς μου». Εξερχόμενος του «Φάρου», ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε μεταξύ άλλων πως «πρέπει να δείξουμε την ανάλογη ευαισθησία, γιατί ο κάθε ένας από εμάς σε προσωπικό επίπεδο δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει η ζωή αύριο. Πρέπει να δείξουμε ευαισθησία, γιατί αυτά τα παιδιά έχουν όνειρα, προσδοκίες και αγωνίες, ενδεχομένως πιο πολλές και πιο μεγάλες από όλους εμάς τους άλλους». Κατηγόρησε την Πολιτεία ότι είναι «απούσα», ενώ σημείωσε πως «εκεί που η Πολιτεία αφήνει κενό, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός αισθάνεται την υποχρέωση να έρχεται και να καλύπτει αυτό το κενό […] Πιστεύουμε ότι πέρα από όλα τα άλλα, πέρα από την πολιτική, πέρα από τις κόντρες, πέρα από τις αναμετρήσεις, πρέπει να είμαστε άνθρωποι και να παραμείνουμε άνθρωποι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(ΕΛΛΗΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ - ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ).


(ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΟΥ - ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΥΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ - ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΔΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ)

ΘΥΜΙΣΟΥ

"ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ"
- "ΟΧΙ" - "ΑΕΡΑ" - "Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ" - "MΩΛΟΝ ΛΑΒΕ"


Περιγραφή: Πατρίς, να μακαρίζης όλους τους Έλληνες, ότι θυσιάστηκαν δια σένα να σ΄ αναστήσουνε, να ξαναειπωθής άλλη μίαν φορά ελεύτερη πατρίδα, οπού ήσουνε χαμένη και σβυσμένη από τον κατάλογον των εθνών. Όλους αυτούς να τους μακαρίζης. Όμως να θυμάσαι και να λαμπρύνεις εκείνους οπού πρωτοθυσιάστηκαν εις την Αλαμάνα, πολεμώντας με τόση δύναμη Τούρκων, κ΄ εκείνους οπού αποφασίστηκαν και κλείστηκαν σε μίαν μαντρούλα με πλίθες, αδύνατη, εις το χάνι της Γραβιάς, κ΄ εκείνους οπού λιώσανε τόση Τουρκιά και πασσάδες εις τα Βασιλικά, και εκείνους οπού αγωνίστηκαν σαν λιοντάρια εις την Λαγκάδα του Μακρυνόρου. Απόσπασμα από τα απομνημονεύματα του Στρατηγού Μακρυγιάννη. Αφιερωμένη σε όλες τις Ηρωίδες και όλους τους Ήρωες του ΄21, που πρόσφεραν την ζωή τους και την περιουσία τους για την Λευτεριά! Αφιερωμένη στους φίλους μας, που δεν είναι πια κοντά μας!