ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - Ο ΓEΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ κ' Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΠΑΝ:


ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ: "NA ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ."

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ:
"ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΘΑ' ΝΕΡΓΗΣΩ ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΜΟΥΝ"

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΑΚΡΑΙΟ"

Ο ΝΙΤΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και έχη καταπολεμηθεί τόσο πολύ απο τόσο πολλούς λαούς, οι οποιοι δεν προσέφεραν τίποτα εις αυτήν"
F. Nizsche

27/9/09

ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ (1)

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…
ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


 
Γιατί "κρύβετε" τον Καρατζαφέρη; Επειδή ενοχλήθηκαν οι Τούρκοι για την υποψηφιότητα του στο Νομό Ροδόπης...;
Σήμερα, στην Κομοτηνή, με παρουσία δικαστικού επιμελητή, συνεργεία ανέλαβαν να σκεπάσουν τις γιγαντοαφίσες του Καρατζαφέρη! Ο λόγος, παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος, αλλά έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά...! Η υποψηφιότητα του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ στον Νομό Ροδόπης είχε προκαλέσει την ενόχληση στην πλευρά της Τουρκίας και μάλιστα υπήρχαν εφημερίδες που τον χαρακτήρισαν ως "εχθρό της Τουρκίας"...! Ο λόγος για αυτό το χαρακτηρισμό από την πλευρά των "γειτόνων" είναι ότι "τόλμησε" ο κ. Καρατζαφέρης να μπει υποψήφιος σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ έδαφος, στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ροδόπη! Λες και έπρεπε να τους ρωτήσει πρώτα....! Με αυτή την ενέργεια, πίσω από την οποία πληροφορίες από την Κομοτηνή λένε ότι κρύβεται ο κ. Στυλιανίδης, το Ελληνικό κράτος μέσω της Ελληνικής κυβερνήσεως δηλώνει...φόβο! Φόβο προς τους Τούρκους και την αντίδραση αυτών για την υποψηφιότητα του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ στην Κομοτηνή!! Είναι δυνατόν να φοβάται το Ελληνικό κράτος την αντίδραση μιας τρίτης χώρας για την εκλογική διαδικασία που λαμβάνει χώρα στα εδάφη μας;; Ποιος ο λόγος αυτής της απίστευτης ανθελληνικής ενέργειας κύριοι της κυβερνήσεως; Η Ροδόπη είναι Ελληνικό έδαφος...ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;! Μήπως είμαστε υποτελείς στην Άγκυρα και δεν το γνωρίζει ο Ελληνικός λαός;; Βγείτε και πείτε ανοιχτά τί συμβαίνει στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ!!! Με αυτή σας την πράξη κύριοι δεν κουκουλώνετε απλά τις αφίσες του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Καρατζαφέρη! Κουκουλώνετε την Ελληνικότητα της περιοχής, κουκουλώνετε το φρόνημα των Ελλήνων, κουκουλώνετε την υπερηφάνεια μας, ξεχνάτε τους προγόνους μας που έδωσαν το αίμα τους για την Ελληνική γη! Ντροπή και αίσχος κύριοι! Οι Έλληνες βλέπουν και καταλαβαίνουν! Και οι Έλληνες στη Ροδόπη βλέπουν και ξέρουν τι θα ψηφίσουν στις εκλογές ! Ψηφίζουμε όλοι με βάση το εθνικό συμφέρον!
Ευχαριστούμε το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/ για τις φωτογραφίες και το θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(ΕΛΛΗΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ - ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ).


(ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΟΥ - ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΥΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ - ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΔΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ)

ΘΥΜΙΣΟΥ

"ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ"
- "ΟΧΙ" - "ΑΕΡΑ" - "Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ" - "MΩΛΟΝ ΛΑΒΕ"


Περιγραφή: Πατρίς, να μακαρίζης όλους τους Έλληνες, ότι θυσιάστηκαν δια σένα να σ΄ αναστήσουνε, να ξαναειπωθής άλλη μίαν φορά ελεύτερη πατρίδα, οπού ήσουνε χαμένη και σβυσμένη από τον κατάλογον των εθνών. Όλους αυτούς να τους μακαρίζης. Όμως να θυμάσαι και να λαμπρύνεις εκείνους οπού πρωτοθυσιάστηκαν εις την Αλαμάνα, πολεμώντας με τόση δύναμη Τούρκων, κ΄ εκείνους οπού αποφασίστηκαν και κλείστηκαν σε μίαν μαντρούλα με πλίθες, αδύνατη, εις το χάνι της Γραβιάς, κ΄ εκείνους οπού λιώσανε τόση Τουρκιά και πασσάδες εις τα Βασιλικά, και εκείνους οπού αγωνίστηκαν σαν λιοντάρια εις την Λαγκάδα του Μακρυνόρου. Απόσπασμα από τα απομνημονεύματα του Στρατηγού Μακρυγιάννη. Αφιερωμένη σε όλες τις Ηρωίδες και όλους τους Ήρωες του ΄21, που πρόσφεραν την ζωή τους και την περιουσία τους για την Λευτεριά! Αφιερωμένη στους φίλους μας, που δεν είναι πια κοντά μας!