ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - Ο ΓEΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ κ' Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΠΑΝ:


ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ: "NA ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ."

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ:
"ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΘΑ' ΝΕΡΓΗΣΩ ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΜΟΥΝ"

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΑΚΡΑΙΟ"

Ο ΝΙΤΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και έχη καταπολεμηθεί τόσο πολύ απο τόσο πολλούς λαούς, οι οποιοι δεν προσέφεραν τίποτα εις αυτήν"
F. Nizsche

20/5/09

Αποκτήστε Τουρκικές πιστωτικές κάρτες

Έτσι προωθείται η Τουρκική Τράπεζα από τα όργανα της Άγκυρας.

(Η Ελλάδα τι κάνει;)


Ζητάνε από τους απλούς μουσουλμάνους να βάλουν όλα τους τα χρήματα στην Τουρκική Τράπεζα Ziraat Bankasi, που άνοιξε πριν από μερικούς μήνες στην Κομοτηνή! Και δεν τους το ζητάνε απλά, τα όργανα της Άγκυρας, αλλά προτρέπουν ακόμη και τα δάνειά τους, οι μουσουλμάνοι της Θράκης, να τα παίρνουν από την συγκεκριμένη Τουρκικών συμφερόντων τράπεζα…
Μερικοί, «καλοθελητές», που θα θελήσουν να βιαστούν και να χαρακτηρίσουν ως υπερβολές αυτά που καταγγέλλονται μέσα από αυτό το ιστολόγιο, καλό θα είναι να προσέξουν και τα γεγονότα που κατατίθενται παρακάτω…
Τη γιορτή Μαχιγιά μετά από πάρα πολλά χρόνια διοργάνωσε στο Ωραίον Ξάνθης ο ιμάμης (ιερέας του ισλάμ) του Ωραίου, Αμέτ Μέτε. Στην διοργάνωση αυτή πήρε σαφέστατα μέρος και το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής και φυσικά την «τίμησε» με την παρουσία του ο Τούρκος Πρόξενος Μουσταφά Σαρντίς, ο οποίος περιφέρεται πλέον ως «μαϊντανός» σε κάθε πανηγύρι που διοργανώνει η Άγκυρα στη Θράκη. Παρόντες ήταν επίσης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζι, ο επικεφαλής της μουσουλμανικής παράταξης του Δήμου Ξάνθης Χασάν Μαλκότς, ο αντινομάρχης Ξάνθης Γιουσούφ Ντελί, ο πρόεδρος Επιστημόνων Μειονότητας Αχμέτ Καρά κ.α.
Φυσικά, το παρών του έδωσε και ο διευθυντής της Τουρκικής Τράπεζας Ζιράατ Μπάνκασι, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον «αρχικό πάγο» και εκδηλώνει πλέον ανοιχτά τις προθέσεις και τους στόχους της Τουρκικής Τράπεζας, χωρίς να τηρεί τα προσχήματα.
Καθώς βρισκόταν όλη αυτή η «ευχάριστη» κουστωδία στο εσωτερικό του τεμένους (τζαμί) του Ωραίου, με συγκεντρωμένους τους μουσουλμάνους της περιοχής εντός του ιερού χώρου, ο Αμέτ Μέτε από το βήμα του ιμάμη, μέσα στον χώρο του τζαμιού, έβγαλε έναν μοναδικό και ανυπέρβλητο μίσους και ανθελληνισμού λόγο, στον οποίο απηύθυνε σειρά ύβρεων εναντίον της Ελλάδας αλλά και εναντίον του Πομακικού Κινήματος. Δεν παρέλειψε βέβαια ο θρησκευτικός αυτός παράγοντας να αναφερθεί και στην Τουρκική Τράπεζα, κάνοντας ανοιχτή προπαγάνδα υπέρ των συμφερόντων της λέγοντας προς τους συγκεντρωμένους:
«Ξεχωρίζω σήμερα την παρουσία, μεταξύ μας, του διευθυντού της Αγροτικής Τράπεζας της Τουρκικής Δημοκρατίας. Σε αυτό το σημείο θέλω να σας τονίσω το εξής: Αυτή η τράπεζα υπάρχει εδώ για εμάς. Ας μην μου πει κανείς ότι κάνω διαφήμιση. Ας είμαστε ρεαλιστές. Ποιος υπάρχει σήμερα που να μην έχει λογαριασμό σε Τράπεζα; Εμείς λέμε να ανοίξετε όλοι σας λογαριασμό σε αυτή την τράπεζα που έγινε για εμάς. Εάν θέλουμε δάνειο, να πάρουμε από αυτήν».
Φυσικά, τα λεγόμενα του ιμάμη καμία σχέση δεν έχουν με την θρησκεία, αλλά γνωρίζοντας ο ιμάμης Αμέτ Μέτε το ειδικό του βάρος ως θρησκευτικού παράγοντα θέλησε να προπαγανδίσει ανοιχτά (πιο ανοιχτά δεν γινόταν) υπέρ των Τουρκικών συμφερόντων και εναντίον την Ελλάδας. Δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμού η συγκεκριμένη ενέργεια, που προσβάλει τόσο τον χώρο (αφού ο ιμάμης αποφασίζει να μετατρέψει το τζαμί σε αίθουσα προβολής των συμφερόντων μίας τραπεζικής επιχείρησης, κάτι σαν τα τάπερ που πουλιούνται κατ΄ οίκον δηλαδή…) όσο και τους πιστούς μουσουλμάνους που συγκεντρώθηκαν σε αυτόν. Ιδιαίτερα όμως για τα τζαμιά θα πρέπει να σημειωθεί πως, με πρωτοβουλία του Αμέτ Μέτε, έχουν μετατραπεί σε εθνικιστικούς κεμαλικούς χώρους αλλά και χωρίς κανέναν ενδοιασμό και σε χώρους τραπεζικής προπαγάνδας για αλίευση πελατών και εισροή κεφαλαίων σε Τουρκικά ταμεία! Δεν θα ήταν καθόλου παράξενο εάν την επόμενη φορά που ο συγκεκριμένος ιμάμης συγκεντρώσει τους πιστούς στο τέμενος, να τους μοιράσει και πιστωτικές κάρτες. επειδή έτσι θέλει ο Αλλάχ…!!!
Μία πρόταση προς τον Αμέτ Μέτε, είναι να εκδώσει ο ίδιος πιστωτικές κάρτες και μέσω αυτών των καρτών να πληρώνει (κάθε τρίμηνο που γίνονται και οι πληρωμές τους) τους υπόλοιπους ιμάμηδες και να μην πέφτει το βάρος μόνο στους πιστούς μουσουλμάνους, οι οποίοι με τη σειρά τους θα μπορούν να ελέγχουν επακριβώς πόσα χρήματα πληρώνονται τελικά οι ιερείς τους από τον ψευτομουφτή… Με αυτόν τον τρόπο κανείς δεν θα μπορεί κακόβουλα να ισχυριστεί πως τα χρήματα της Τουρκίας κλέβονται από επιτήδειους και πως γίνονται «μεγάλα γλέντια» με τα μαύρα χρήματα που στέλνει ο Ταγίπ Ερντογάν στην Θράκη (η συγκεκριμένη καταγγελία περί αποστολής μαύρων χρημάτων προς την Θράκη από την κυβέρνηση Ερντογάν γίνεται μέσα από τον μουσουλμανικό Τύπο της Θράκης και συγκεκριμένα από την Πομακική εφημερίδα Ζαγάλισα , αρ. φυλ. 29 σελ. 2).
Η πρόταση όμως για απόκτηση και χρήση πιστωτικών καρτών της Ziraat Bankasi συμπεριλαμβάνει και τον Τούρκο Πρόξενο που καλά θα κάνει να φροντίσει να πληρώνει όλους τους μισθωτούς υπαλλήλους του Προξενείου, αλλά και τους «άλλους μισθωτούς», καθώς και όλον εκείνο τον συρφετό ξεπουλημένων μουσουλμάνων της Θράκης που φρόντισε να «κατακτήσει». Να σταματήσει ο κύριος Σαρντίς να πληρώνει με μαύρο χρήμα και να νοικοκυρευτεί με πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών. Θα έχει τρομερό ενδιαφέρον και θα είναι διάφανος και σε κάθε έλεγχο της «μητέρας πατρίδας Τουρκίας»… Για την ακρίβεια, εάν ο ιμάμης Αμέτ Μέτε και ο Τούρκος Πρόξενος της Κομοτηνής Μουσταφά Σαρντίς, αποφασίσουν να κάνουν χρήση καρτών της Ziraat Bankasi, τότε η συγκεκριμένη τράπεζα θα αποκτήσει χιλιάδες νέους πελάτες που θα σχηματίζουν τεράστια ουρά στην πλατεία της Κομοτηνής, κατά τις ημέρες των πληρωμών τους…
Και ίσως, βλέποντας αυτή την ουρά, μπορέσει και η Ελλάδα με τους «υπεύθυνους» και τους «αρμόδιούς» της να αντιληφθεί επιτέλους και να συλλάβει τους φορολογικά διαφεύγοντες που έχουν μάθει να διακινούν αφθονότατο Τουρκικό μαύρο χρήμα και που εργάζονται αποκλειστικά και μόνο για την υπονόμευση της Θράκης, των κατοίκων της και της ειρηνικής διαβίωσης του πληθυσμού της…
Άντε να δούμε τέτοια, να χαρούμε κι εμείς, που προτιμήσαμε να μην εκπορνεύσουμε τα πιστεύω μας, να μην κυλιστούμε στο μαύρο χρήμα της Άγκυρας, αλλά να είμαστε περήφανοι Έλληνες και να μας ξεζουμίζει η Αθήνα για να καλύψει τις τεράστιες ανάγκες της…

Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Κι επειδή αυτή η επιμονή για "εμπιστοσύνη" στην Τουρκική Τράπεζα, δεν με αφήνει να ησυχάσω, θα ήθελα να καταθέσω ευθέως τις ανησυχίες μου... Και αν, η τράπεζα πάρει τα χρήματα όλων των μουσουλμάνων και φύγει πίσω στην Τουρκία τι θα γίνει; Πόλεμος πάντως μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αποκλείεται. Το πολύ-πολύ να ακούσουμε καμία εξυπνάδα τύπου Σημίτη: "Ας πρόσεχαν". Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση -με τεράστιες πιθανότητες- τα χρήματα των Ελλήνων μουσουλμάνων να χρησιμοποιηθούν σε επιχειρήσεις της Τουρκικής προπαγάνδας μέσα στη Θράκη, για "διευκολύνσεις", για εξαγορές συνειδήσεων, για πληρωμές καλών υπαλλήλων του Τουρκικού Προξενείου όπως είναι ο ιμάμης Αμέτ Μέτε... Με απλά λόγια με τα χρήματα τα δικά τους να χρηματοδοτούν τον αγώνα κατά της εξαφάνισής τους... Μεγαλόπνοο σχέδιο και με πολλές πιθανότητες επιτυχίας εις βάρος των Πομάκων μουσουλμάνων της Ελληνικής Θράκης. Και οι πιθανότητες αυτές αυξάνονται όσο η κυρία Μπακογιάννη ασχολείται με την διαδοχή στη Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Παυλόπουλος με την μετάθεση ευθυνών που βαραίνουν το υπουργείο του...

Αναδημοσίευση από: http://kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(ΕΛΛΗΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ - ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ).


(ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΟΥ - ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΥΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ - ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΔΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ)

ΘΥΜΙΣΟΥ

"ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ"
- "ΟΧΙ" - "ΑΕΡΑ" - "Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ" - "MΩΛΟΝ ΛΑΒΕ"


Περιγραφή: Πατρίς, να μακαρίζης όλους τους Έλληνες, ότι θυσιάστηκαν δια σένα να σ΄ αναστήσουνε, να ξαναειπωθής άλλη μίαν φορά ελεύτερη πατρίδα, οπού ήσουνε χαμένη και σβυσμένη από τον κατάλογον των εθνών. Όλους αυτούς να τους μακαρίζης. Όμως να θυμάσαι και να λαμπρύνεις εκείνους οπού πρωτοθυσιάστηκαν εις την Αλαμάνα, πολεμώντας με τόση δύναμη Τούρκων, κ΄ εκείνους οπού αποφασίστηκαν και κλείστηκαν σε μίαν μαντρούλα με πλίθες, αδύνατη, εις το χάνι της Γραβιάς, κ΄ εκείνους οπού λιώσανε τόση Τουρκιά και πασσάδες εις τα Βασιλικά, και εκείνους οπού αγωνίστηκαν σαν λιοντάρια εις την Λαγκάδα του Μακρυνόρου. Απόσπασμα από τα απομνημονεύματα του Στρατηγού Μακρυγιάννη. Αφιερωμένη σε όλες τις Ηρωίδες και όλους τους Ήρωες του ΄21, που πρόσφεραν την ζωή τους και την περιουσία τους για την Λευτεριά! Αφιερωμένη στους φίλους μας, που δεν είναι πια κοντά μας!