ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - Ο ΓEΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ κ' Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΠΑΝ:


ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ: "NA ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ."

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ:
"ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΘΑ' ΝΕΡΓΗΣΩ ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΜΟΥΝ"

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΑΚΡΑΙΟ"

Ο ΝΙΤΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και έχη καταπολεμηθεί τόσο πολύ απο τόσο πολλούς λαούς, οι οποιοι δεν προσέφεραν τίποτα εις αυτήν"
F. Nizsche

20/4/09

Ο Αλέκος Αλαβάνος δεν ήξερε τον εθνικό ύμνο

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ - ΤΡΟΜΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ






Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ) ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΑΚΡΑΙΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΣΟΛΩΜΟ.



Έφταιγε ο Δ.Σολωμός που ο κ.Αλαβάνος δεν ήξερε τον εθνικό ύμνο.
Στην συζήτηση για την ασφάλεια ξέρετε τι είπε και έγινε ΡΕΖΙΛΙ μέσα στο κοινοβούλιο;




Α.Αλαβάνος: "Ο Σολωμός ήταν ακραίος που είπε για τον εθνικό ύμνο κ.Πρωθυπουργέ, τον οποίο εθνικό ύμνο πιστεύω ότι γνωρίζετε: "σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψι, ποῦ μὲ βία μετράει τὴν γῆ".


Με λίγα λόγια ήθελε να πει ότι με την βία μετράει την γη.

Τον λόγο πήρε ο Γιώργος Καρατζαφέρης που τον έκανε...σκουπίδι.
Να ανοίξει η γη να τον καταπιεί:

Γ.Καρατζαφέρης: "κ.Αλαβάνε επειδή μπορεί να ακούει κόσμος και μαθητές και δεν ξέρετε τον εθνικό ύμνο, ο εθνικός μας ύμνος λέει βια και όχι Βία. Δεν εννοεί την βία αλλά την βιασύνη. Που με βιασύνη μετράει την γη. Καλό είναι να γνωρίζουμε τον εθνικό μας ύμνο"!!!

Αυτό έγινε στις μέρες μας μέσα στην βουλή. Πραγματικά ντρέπομαι κι εύχομαι ειλικρινά να αρχίσουν να ντρέπονται και "άλλοι πολλοί".

Ο ΣΥΡΙΖΑ παρερμηνεύει τον εθνικό ύμνο, ζητά την κατάργηση των σχολικών εορτών και των παρελάσεων, επιδιώκει τον χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, κατηγορεί την ελληνορθόδοξη παράδοση ως οπισθοδρόμηση και προωθεί το αντάρτικο πόλεων ως μέτρο για την οριστική διάλυση της ελληνικής κοινωνίας. Στο ίδιο μήκος κύματος οι αρχαιολάτρες προσπαθούν να εφεύρουν μίσος των Ελλήνων Ορθοδόξων (δηλαδή όλων μας) προς την κλασική αρχαιότητα, επιδιώκουν και αυτοί τον χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους και κατηγορούν κάθε τι ελληνορθόδοξο (δηλαδή το σύνολο της παραδόσεώς μας) ως πλαστό!

Λόγω της μη προβολής αυτών των απόψεών τους από τα ΜΜΕ οι αρχαιολάτρες βέβαια έχουν ταχθεί στο περιθώριο της πολιτικής τουλάχιστον ζωής του τόπου· δυστυχώς όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με το ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται σταθερά πάνω από το 3%! Πραγματικά απορούμε, είναι δυνατόν 3% των Ελλήνων να δέχονται αυτές τις θέσεις; Η δε σύμπλευσή τους μάλλον φυσιολογική. Όπως μου έλεγε και ένας παλιός: "ιδεολογική σύμπλευσις=κοινή χρηματοδότησις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(ΕΛΛΗΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ - ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ).


(ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΟΥ - ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΥΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ - ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΔΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ)

ΘΥΜΙΣΟΥ

"ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ"
- "ΟΧΙ" - "ΑΕΡΑ" - "Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ" - "MΩΛΟΝ ΛΑΒΕ"


Περιγραφή: Πατρίς, να μακαρίζης όλους τους Έλληνες, ότι θυσιάστηκαν δια σένα να σ΄ αναστήσουνε, να ξαναειπωθής άλλη μίαν φορά ελεύτερη πατρίδα, οπού ήσουνε χαμένη και σβυσμένη από τον κατάλογον των εθνών. Όλους αυτούς να τους μακαρίζης. Όμως να θυμάσαι και να λαμπρύνεις εκείνους οπού πρωτοθυσιάστηκαν εις την Αλαμάνα, πολεμώντας με τόση δύναμη Τούρκων, κ΄ εκείνους οπού αποφασίστηκαν και κλείστηκαν σε μίαν μαντρούλα με πλίθες, αδύνατη, εις το χάνι της Γραβιάς, κ΄ εκείνους οπού λιώσανε τόση Τουρκιά και πασσάδες εις τα Βασιλικά, και εκείνους οπού αγωνίστηκαν σαν λιοντάρια εις την Λαγκάδα του Μακρυνόρου. Απόσπασμα από τα απομνημονεύματα του Στρατηγού Μακρυγιάννη. Αφιερωμένη σε όλες τις Ηρωίδες και όλους τους Ήρωες του ΄21, που πρόσφεραν την ζωή τους και την περιουσία τους για την Λευτεριά! Αφιερωμένη στους φίλους μας, που δεν είναι πια κοντά μας!