ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - Ο ΓEΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ κ' Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΠΑΝ:


ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ: "NA ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ."

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ:
"ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΘΑ' ΝΕΡΓΗΣΩ ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΜΟΥΝ"

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΑΚΡΑΙΟ"

Ο ΝΙΤΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και έχη καταπολεμηθεί τόσο πολύ απο τόσο πολλούς λαούς, οι οποιοι δεν προσέφεραν τίποτα εις αυτήν"
F. Nizsche

28/1/09

Πρόκληση κατά της Θράκης

Προκλητικότατη φωτογραφία ειδησεογραφικού πρακτορείου της Τουρκίας εμφανίζει την Θράκη ως επικράτεια της Τουρκίας. Μετά και από τα όσα διαδραματίσθηκαν την Κυριακή στο Ωραίο με την «τουρκική προπαγάνδα σε πρώτη θέση» σήμερα έχουμε να σας αποκαλύψουμε μια άλλη μεγάλη πρόκληση των γειτόνων μας που βέβαια και αυτήν την «νομιμοποιούν» Θρακιώτες εκδότες.

Εικόνα

Είναι πραγματικά προκλητικό να βλέπει κανείς το σήμα της ιστοσελίδας του ειδησεογραφικού πρακτορείου TrakyaHaberNet το οποίο δείχνει την Τουρκία να έχει προσαρτήσει την Ελληνική Θράκη την ανατολική Μακεδονία πιο κάτω από την Θεσσαλονίκη, τα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη, την Κύπρο και το βόρειο Ιράκ!!!

Η φράση Mizak-i Milli αναφέρεται στον «Εθνικό Όρχο», ο οποίος είναι ουσιαστικά και η τελευταία γραμμή υποχώρησης των Νεότουρκων. Και φυσικά η αποκορύφωση της πρόκλησης είναι η εμφάνιση στην τουρκική ηλεκτρονική ιστοσελίδα της σημαίας της υποτιθέμενης ανεξάρτητης δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης, που υποτίθεται ότι ιδρύθηκε το 1913 και «έζησε» για μερικές εβδομάδες χωρίς ποτέ να την αναγνωρίσει κανείς.

Η σημαία αυτή χρησιμοποιείται κατά κόρον από την τουρκική προπαγάνδα, μαζί με την παράσταση της προσάρτησης της βόρειας Ελλάδας και του Αιγαίου μέχρι την Κρήτη!!! Το σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι ότι στην τουρκική αυτή ηλεκτρονική ιστοσελίδα, εμφανίζονται ως συνεργάτες και εκδότες από την Θράκη, την Ελληνική Θράκη καθώς και δημοσιογράφοι που φιλοξενούνται μάλιστα συχνά πυκνά και στα Αθηναϊκά κανάλια μιλώντας σαν ειδήμονες για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(ΕΛΛΗΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ - ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ).


(ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΟΥ - ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΥΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ - ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΔΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ)

ΘΥΜΙΣΟΥ

"ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ"
- "ΟΧΙ" - "ΑΕΡΑ" - "Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ" - "MΩΛΟΝ ΛΑΒΕ"


Περιγραφή: Πατρίς, να μακαρίζης όλους τους Έλληνες, ότι θυσιάστηκαν δια σένα να σ΄ αναστήσουνε, να ξαναειπωθής άλλη μίαν φορά ελεύτερη πατρίδα, οπού ήσουνε χαμένη και σβυσμένη από τον κατάλογον των εθνών. Όλους αυτούς να τους μακαρίζης. Όμως να θυμάσαι και να λαμπρύνεις εκείνους οπού πρωτοθυσιάστηκαν εις την Αλαμάνα, πολεμώντας με τόση δύναμη Τούρκων, κ΄ εκείνους οπού αποφασίστηκαν και κλείστηκαν σε μίαν μαντρούλα με πλίθες, αδύνατη, εις το χάνι της Γραβιάς, κ΄ εκείνους οπού λιώσανε τόση Τουρκιά και πασσάδες εις τα Βασιλικά, και εκείνους οπού αγωνίστηκαν σαν λιοντάρια εις την Λαγκάδα του Μακρυνόρου. Απόσπασμα από τα απομνημονεύματα του Στρατηγού Μακρυγιάννη. Αφιερωμένη σε όλες τις Ηρωίδες και όλους τους Ήρωες του ΄21, που πρόσφεραν την ζωή τους και την περιουσία τους για την Λευτεριά! Αφιερωμένη στους φίλους μας, που δεν είναι πια κοντά μας!